Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

‘Çocukları Kirletmeyin’ Diyerek Sahurda Video Yayınladı

istanbul temizlik şirketi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nun İstanbul’da seçimleri iptal etme kararını, “Sandık kurulu başkan ve üyelerinin kanunun açık hükmüne rağmen kamu görevlisi olmaması” nedeniyle aldı. Ancak AKP’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım bir vatandaşın “Bu seçim neden iptal oldu?” sorusuna “Çok basit, çünkü çaldılar” şeklinde yanıt verdi ve yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya ilk tepki ise İmamoğlu’ndan geldi.

İMAMOĞLU: ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

Ekrem İmamoğlu, Yıldırım’ın sosyal medyada kampanyaya dönüştürülen bu açıklamasına, gece sahurda videolu mesaj verdi. Normalde Sahur vakti video paylaşımı yapmadığını ancak canının çok sıkkın olduğunu söyleyerek konuşmasına başladı ve “3, 4 yaşındaki çocuklara ‘çaldılar’ dedirterek kampanya yaptırıyorlar. Çok üzülüyorum, yazıklar olsun. Şu mübarek Ramazan ayında bile yalanla ve iftirayla konuşanları Allah’a havale ediyorum. Bakan olursun, Başbakan olursun, TBMM Başkanı olursun ama …” dedi. Herşeyden önce 3 çocuk babası olduğunu söyleyen İmamoğlu ‘sakın o çocukları kirletmeyin’ dedi.

'Çocukları Kirletmeyin' Diyerek Sahurda Video Yayınladı

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu