Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Cem YILMAZ, Bahçeli’nin kendi hakkında sözlerine cevap verdi

istanbul temizlik şirketi
Cem YILMAZ, Bahçeli'nin kendi hakkında sözlerine cevap verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Cem Yılmaz için “Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” diye açıklama yapmıştı. Bu sözlerine Cem Yılmaz’dan cevap gecikmedi ve Twitter’dan açıklama yaptı.

“BEN CEM YILMAZ’I KARDEŞİM GİBİ SEVERİM”

Devlet Bahçeli’nin sözlerine ilk tepki Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz’dan gelmişti ve sosyal medya hesabından “Ben Cem Yılmaz’ı kardeşim gibi severim…” paylaşımını yapmıştı.

CEM YILMAZ SOSYAL MEDYADAN BAHÇELİ’YE YANIT VERDİ

Cem Yılmaz’da Bahçeli’nin hakkında söylediklerine cevap vermekte gecikmedi ve Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla “Sevgili dostlar,ben bir halk kahramanı değilim, bir komedyenim, haddim hududum belli.. Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir.. Nevşehir belediyesindeki dostumuz da ne zaman Nevşehir’e bir faydam dokunacaksa çağırsın gelirim :)”  açıklamasını yaptı.

BAHÇELİ, CEM YILMAZ HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

“Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49’u sevebilirsin ama yüzde 51’e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem.”  açıklamasını yapmıştı.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu