Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Bizim Hikaye Dizisi 52. Bölüm Özeti, Barış Korkunç Bir Kaza Geçirdi

istanbul temizlik şirketi
Bizim Hikaye Dizisi 52. Bölüm Özeti, Barış Korkunç Bir Kaza Geçirdi

Bizim Hikaye 52. bölümü 20.12.2018 akşamı yayınlanan bölümü yine heyecan doluydu. Filiz ile Barış sonunda birbirlerine kavuşuyorlar ve evleniyorlar ancak Barış’ın eski karısı Nihal Barış’ı tekrar kazanmak için elinden geleni yapıyor ve Filize hain bir plan hazırlıyor. 

Filiz’i hapse atacak planı ince ince işleyen Nihal, Filiz’e sahtecilik suçlaması için sahte evraklar hazırlıyor, bunları hazırlarken Filiz’in eski avukatı ve ona bir zamanlar aşık olan avukat Selim’ide kullanıyor. Nihal Barış’a evrakları verince Barış harekete geçiyor ve tüm aileyi toplayarak bir plan hazırlıyorlar. Bu plana göre Filiz’e atılan iftiraların asıl evraklarını bulmak için herkes seferber oluyor ve herkes evrakları topluyor. Filiz’in arkadaşları iş yaptıkları adamın ofisinden evrakların aslını buluyorlar, Filiz’in babası Fikri ise çocukları kullanarak Nihal’in evine giriyor ve kasadan evrakları alıyor, Filiz’in kardeşi ise Nihal’in ağzından laf alarak Nihal’in itiraf niteliğindeki ses kaydını alıyor. 

Bütün bu gelişmelerin yanısıra Rahmet’in hayatı da karmaşık hale geliyor. İki kız kardeşi kendisine aşık eden Rahmet Deniz’in tuzağına düşüyor. Deniz evde 2 gün yemek yemiyor ve hasta numarası yapıyor. Kardeşi çok üzülüyor ve ablasının iyileşmesi için Rahmeti ona kendi elleriyle gönderiyor. Deniz’e giden Rahmet herşeyin Deniz’in planı olduğunu anlayınca önce sinirleniyor ancak kendini Deniz’in kollarında buluyor.

Avukat Selim ise hata yaptığını anlayarak Filiz’in tarafına geçiyor. Ancak ortağı hala savcı olan Nihal’in tarafında ve eski ortağının ofisinden Filiz’i aklayacak tüm evrakları çalıyor ve Nihal’e haber veriyor. Nihal haberi alınca yolculuk için harekete geçiyor. Bu arada Barış B planına geçiyor ve yolda eski karısı Nihal’i arayarak yolda geleceğini söylüyor. Telefonda konuşurken birden ani fren sesleri duyan Nihal hemen sağlık ekiplerine haber veriyor ve olay yerine gidiyor. Gittiğinde ise Barışın arabasını yanarken görüyor ve olay yerine geçirilmiyor. Bir Polis ‘Kocanız çok kötü yanmış tanıyamazsınız’ diyince Nihal yıkılıyor.

Bizim hikaye 53. bölüm fragmanı henüz yayılamayan tv kanalı izleyicide birçok soru işareti bıraktı. Gerçekten Barış öldü mü? B planı neydi? Nihal hapsi boylayacak mı? yeni bölümü heyecanla bekliyoruz.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu