Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Bitcoin fiyatları tırmanışa geçti

istanbul temizlik şirketi
Bitcoin fiyatları tırmanışa geçti

Ocak ve Şubat aylarında yatırımcılarını korkutan ve birçok kişinin bitcoinlerini satmasına neden olan bitcoin fiyatları yeniden tırmanışa geçti. Yaşanan düşüşlerin ardından sabırsız davranarak ellerindeki bitcoin varlıklarını direkt olarak satışa çıkaran kişiler ise şuan büyük pişmanlık duyuyor yada tekrar bitcoin alıyor. Bu da onlar için bitcoin ve diğer kripto para yatırımlarında sabretmek gerektiğinin bir kanıtı olsa gerek.

Bitcoin Boğaları Görevlerinin Başına Döndü

Bitcoin boğaları olarak adlandırılan ve ellerinde yüzlerce bitcoin tutan kişiler yatırımlarını tekrar bitcoin yönünde çevirdikleri andan itibaren fiyatlarda bir yükseliş yaşanmaya başladı. Hatta bazı bankaların bitcoin ile ilgilenmeye başlaması da yine fiyatların artmasında rol oynayan etmenlerden sadece birisi. Bu sayede banka müşterileri ve o ülkenin vatandaşları da bitcoinle tanışıyor. Yatırımların miktarı az olsa da büyük bir topluluk yatırım yaptığı için bitcoin fiyatları tırmanmaya başladı.

İlk gününden beri piyasada en geniş paya sahip olan bitcoin, bu iddiasını yıllar geçmesine ve rakiplerinin çoğalmasına rağmen hala sürdürmekte.

1 Ayda 1300 Dolar Artış

Bundan tam bir ay önce 3.800 dolar civarlarında dolaşan bitcoin, 6 Nisan Cumartesi itibariyle 5.100 doları zorluyor. Özellikle son 3 haftadır bir sıçrama yaşayan bitcoin, yatırımcısının yüzünü güldürmeye başladı.

Şuanda bitcoin üzerinden para kazanmak isteyenler genellikle al-sat işlemleri üzerinde durmaktadır. Zira madencilik faaliyeti madencilik zorluğu ve pahalı elektrik fiyatları nedeniyle çok düşük bir kâr marjı vaat ediyor.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu