Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Beşiktaş’ın transfer detayları belli olmaya başladı

istanbul temizlik şirketi
Beşiktaş'ın transfer detayları belli olmaya başladı

Son dönemlerde mali sıkıntılar içerisinde olan Türk kulüplerinden Beşiktaş, sezon sonunda takım içerisinde büyük değişikliklere gitmeyi planlıyor. Şenol Güneş’in de sezon sonunda milli takımın başına tamamen geçeceği için yeni gelen teknik direktörün takımda değişiklikler yapması beklenmekte. Son dakika Beşiktaş transfer haberleri belli oldu.

Yeni Transferlerle Görüşmeler Başladı

Bir süredir görüşme halinde olunan ve ara transferde takıma katılması beklenen Şener Özbayraklı ile hasretin bitmesi bekleniyor. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için bedelsiz olarak katılma ihtimali bulunan tecrübeli isim ile görüşmeler hız kazandı.

Almanya’da oyuncu aramaya başlayan siyah beyazlı ekibin radarına iki oyuncu takılmış durumda. Yapılan haberlere göre Düsseldorf’tan Kaan Ayhan ve Borussia Dortmund’dan Ömer Toprak sezon sonunda Beşiktaş’a transfer olacak.

Mustafa Pektemek İle Yollar Ayrılıyor

Uzun bir süredir siyah beyazlı takımda yer alan ancak şanssızlıklar yüzünden bir türlü aktif halde takıma katılamayan Mustafa Pektemek ile sezon sonunda yollar ayrılacak. Beşiktaş’ta 2011 yılından beri top koşturan deneyimli oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek. Menajeri aracılığıyla kendisine yeni bir takım bulması istenen Mustafa Pektemek ile yeni sözleşme imzalanmayacak.

Dorukhan’a Önemli Talipler Var

Beşiktaş’ta top koşturan 21 yaşındaki genç oyuncuya Avrupa’dan birçok kulüp teklifte bulunuyor. Geçtiğimiz hafta takıma genç oyuncu için 6 milyon Euro teklif eden Genoa ekibinin teklifi reddedilmişti. Şimdi de İspanyol Valencia takımından Dorukhan için 12 milyon Euro teklif yapıldığı iddiaları gündeme geldi. Beşiktaş yönetiminin yetenekli oyuncu için nasıl bir plan içerisinde olduğunu hep birlikte göreceğiz.

Kagawa ve Ömer Toprak

Siyah beyazlı ekibin bir süredir Borussia Dortmund takımında forma giyen Kagawa ve Ömer Toprak’la görüşme halinde olduğu biliniyordu. Sezon sonunda Fikret Orman tarafından bu iki isimle görüşme yapılması bekleniyor.

Giden İsimler Belli Oldu

Mali sıkıntı yaşayan yönetim, bekleneni veremeyen Roco’yu Cruz Azul’a, Mirin’i Nantes’a, Adriano’yu Flamengo’ya, golcü Larin’i de Vancouver’a göndermek için şimdiden pazarlığa başlamış durumda.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu