Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Beşiktaş Sompo Japan oyuncuları antrenmana çıkmadı

istanbul temizlik şirketi
Beşiktaş Sompo Japan oyuncuları antrenmana çıkmadı

Beşiktaş’ın profesyonel basketbol takımı olan Sompo Japan’da hareketli saatler yaşanıyor. Bu sabah saatlerinde oyuncular 4 aydır paralarını alamadıkları nedeniyle hiçbir antrenmana katılmadı. Ayrıca personellerin de maaşlarının 5 aydır ödenmediğini açıklayan oyuncular, takımda daha fazla çalışmak istemiyor.

Duhuliye’nin Genel Müdürü Murat Özen’in Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklamada “Beşiktaş Sompo Japan takımı bu sabah yapılması gereken antrenmana çıkmadı. Oyuncular personel maaşlarının 5 ay, kendi maaşlarının 4 ay yatmamasından rahatsız olduklarını dile getirdiler” sözlerine yer verildi.

Takım Zor Dönemlerden Geçiyor

Diğer Türk kulüpleri gibi Beşiktaş da son dönemlerde maddi sıkıntılar içinde boğuşuyor. Özellikle Futbol kulübüne oranla çok daha az pay ayrılan basketbol takımı zor durumda. Maçlara gerekli ilginin gelmemesi ve taraftar desteğinden mahrum olduğundan dolayı takımın büyük bir geliri sekteye uğradı. Ayrıca takım, Avrupa kupalarında da yeteri kadar başarıya uğramadığı için ismini yeterince duyuramıyor.

Yönetimden Ses Yok

Sabah saatlerinde antrenmana çıkmayan ve olayı protesto eden takım hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Takımda oynayan oyuncuların ve görevli çalışanların maaşlarının ne zaman ödeneceği ise hala belirsizliğini koruyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu