Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Benzine ve Motorine Zam Geldi! | SON DAKİKA

istanbul temizlik şirketi
Benzine ve Motorine Zam Geldi! | SON DAKİKA

Bu geceden itibaren benzine 13 kuruş zam gelerek benzin fiyatı 6,85’ten 6,98’e çıkıyor.  Motorine litre fiyatı ise 6,30’dan 6,36’ya çıkıyor.

Petrol ve kurlarda ki fiyat artışlarından dolayı benzin ve motorine zam gelmiş oldu. 10.04.2019 tarihinden, yani bu geceden itibaren  geçerli olmak üzere motorin ÖTV tutarında 6 kuruş indirim, pompa satış fiyatında 6 kuruş artış oldu. Benzinde ise ÖTV tutarında 7 kuruş indirim, pompa satış fiyatında 13 kuruş artış gerçekleşti.

Daha önce Brent petrolün fiyatı 69.39 dolara yükselince benzine 19 kuruş zam yapılmıştı. Bu gün ise gün içi en yüksek 71,34 dolar, en düşük 70,30 dolar arasında oynayan brent petrolün ve dolar kurunun artışı benzin fiyatlarına anında yansıdı. Uzmanlar petrol fiyatının daha da artabileceğini belirtiyor. 

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu