Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Benzin Pompa Fiyatına İndirim Geliyor

istanbul temizlik şirketi
Benzin Pompa Fiyatına İndirim GeliyorSabah

Petrol fiyatlarındaki hızlı yükselişin ardından Brent petrol varil fiyatı 70 dolar seviyesine çıkmıştı. Bu seviyenin ardından biraz daha düşüş göstererek 67 dolar seviyesine inmesinin neticesinde bu düşüş benzin pompa fiyatlarına da yansıması bekleniyor. Yapılan tahminlere göre Perşembe  gecesi benzin fiyatlarında 16 kuruş indirim yapılacağı açıklandı. 

Geçtiğimiz Ocak ayında 2 kere de toplam 21 kuruş zam yapılmış ve İstanbul içinde benzin fiyatı 5.80’e çıkarak kendi rekorunu kırmıştı. Hatta güneydoğu illerimizde 6 TL yi geçen benzin fiyatları herkesi şaşırtmıştı.  2018 yılına zamla başlayan benzinde bu sefer indirim söz konusu ve yılın ilk indirimi yakında yapılacak.

50 Litrelik bir depo 290 TL’ye doluyor

Türkiye genelindeki binek otomobillerin ortalamasına bakıldığında 50 Litre benzin deposuna sahipler. Ocak ayında yapılan zamlardan sonra İstanbul’da yaşayan bir vatandaş arabasının deposunu 290 TL’ye doldururken, Ankara’da yaşayanlar 292 TL, Hakkari, Şırnak ve çevresindekiler ise 300 TL’nin üzerinde bir fiyat ödemek zorunda kalıyorlar.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu