Instagram takipçi satın al
ListelerOyun Dünyası

Axiom Verge Oyunu Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz Oldu

istanbul temizlik şirketi
Axiom Verge Oyunu Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz Oldu

Epic Games tarafından PC oyuncuları için yeni açılan oyun marketi Epic Games Store, yaptığı kampanyalar ve verdiği ücretsiz oyunlarla ilgi çekmeye devam ediyor. Son olarak Steam üzerinde 31 TL’te satılan popüler oyun Axiom Verge‘yi ücretsiz yaptı.

Metroidvania türü oyunların içerisinde en popülerlerden birisi olan Axiom Verge oyunu retro tasarımıyla oldukça beğenilen bir oyun. Thomas Happ Games firması tarafından geliştirilen oyunun konusu ise, bir bilim insanının çalıştığı laboratuvarda yaşanan bir kazanın ardından kendisini gizemli bir dünyada bulmasını konu alıyor. 

Oyun içerisinde sürekli olarak daha zorlaşan bir birinden eğlenceli bölümler alıyor ve bu bölümlerdeki canavarları yok etmeniz gerekiyor.  Oyun PS4, PC, Xbox ONe, Ps Vita ve Nintendo Switch platformları için yayınlanmıştı.

Axiom Verge indirme linki

Oyunu indirmek için aşağıdaki linkten Epic Games Store’a gidebilir ve Epic Games Launcher yardımıyla bilgisayarına yükleyebilirsiniz. Ücretsiz oyunun son günü 21 Şubat olduğunu belirtelim.

Epic Games Store Axiom Verge indir

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu