Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerOtomobilOtomotiv

Audi Real Madrid’li Futbolculara Ücretsiz Araba Verdi – Futbolcuların Model Tercihleri

istanbul temizlik şirketi
Audi Real Madrid'li Futbolculara Ücretsiz Araba Verdi - Futbolcuların Model TercihleriRealmadrid.com/en/news/2017/11/audi-presented-the-official-vehicles-to-the-real-madrid-first-team-squad

Audi’nin Real Madrid’e sponsor olmasının ardından geleneksel bir hal alan oyunculara ücretsiz araç teslimi basına açık yapılan törenle yapıldı. Oyunculardan bazılarına firma belirlediği araçları verirken daha tanınmış olanlar ise kendi tercihlerini yaptılar. 

Model seçme hakkına sahip olan futbolcuların içerisinden 14 tanesi tercihini Audi Q7‘den yana kullandılar. 14 futbolcudan üç tanesi Q7 e-tron quattro versiyonunu alırken  Kiko Casilla ise SQ7 TDI tercih etti.

Audi Real Madrid'li Futbolculara Ücretsiz Araba Verdi - Futbolcuların Model Tercihleri

Q7 modelini tercih etmeyen futbolcular ise Audi sport modellerini seçtiler. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve bir başka futbolcu tercihini  RS7 Sportback yana kullanırken dört tanesi 12 Ay boyunca kullanacak RS6 Avant Performance versiyonunu aldı.

Audi Real Madrid'li Futbolculara Ücretsiz Araba Verdi - Futbolcuların Model Tercihleri

Teknik direktör Zinedine Zidane seçtiği Daytona Grey RS6 Avant Performance ile dikkat çekerken diğer oyuncular R8 Spyder V10 ve RS5 Coupe modellerini seçtiler.

Audi Real Madrid'li Futbolculara Ücretsiz Araba Verdi - Futbolcuların Model Tercihleri

Takımda tercih edilen otomobiller arasında en pahalı Audi modeli ise İspanyol oyuncu Sergio Ramos’un seçtiği Audi R8 Spyder. Teslim törenin tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Audi’nin Real Madrid’li futbolculara hediye otomobil teslim töreni

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu