Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerTeknoloji

Asus, Zenfone Live (Z2) adlı akıllı telefonunu tanıttı

istanbul temizlik şirketi
Asus, Zenfone Live (Z2) adlı akıllı telefonunu tanıttı

Piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefon modelleri ile bir süredir piyasayı kasıp kavuran Asus, yeni telefonu Asus Zenfone Live modelini duyurdu. Diğer modellerin aksine daha sessiz sakin bir şekilde açıklanan Zenfone Live modeli, Asus’un resmi internet sitesi üzerinden listelemeye alındı. Bir tanıtım lansmanı veya benzeri etkinliklerde tanıtılmayan bu modelin, Asus’un çıkarmış olduğu diğer akıllı telefonlara kıyasla daha bütçe dostu olması bekleniyor.

Asus’un çıkarmış olduğu  Zenfone Live (L2) 1440×720 piksel çözünürlükte ve 18:9 görüntü oranı sunan 5.5 inç HD IPS ekran ile gelmekte. Yüzde 82.3 gibi bir ekran/gövde oranı ile birlikte gelen Asus Zenfone Live (L2), bu detayı sayesinde birçok kullanıcının dikkatinizi çekmeyi başardı.

Zenfone Live (L2) cihazının 16 GB’lık versiyonu Snapdragon 425 işlemci ile çalışırken, 32 GB depolama alanına sahip versiyonu ise biraz daha güçlü Snapdragon 430 yonga seti ile birlikte çalışmakta.

İki Farklı Renk Seçeneği

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi Asus’un yeni çıkarmış olduğu Zenfone Live (L2) kullanıcılarına iki farklı renk seçeneği sunuyor. Roket Kırmızısı  ve Kozmik Mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile sunulan Zenfone Live (L2), bu açıdan bakıldığında birçok kullanıcının beğenisini kazanmış durumda.

Asus Zenfone Live (L2) Sistem Özellikleri

• 13 Megapiksel arka kamera

• 5 Megapiksel ön kamera

• 3.000 mAh batarya

• Android Oreo

• 16/32 GB depolama alanı seçeneği

• Snapdragon 425 / Snapdragon 430 işlemci

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu