Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Aleyna Tilki Yine Boyundan Büyük Laf Etti

istanbul temizlik şirketi

Aleyna Tilki Yine Boyundan Büyük Laf Etti

Henüz reşit olmadan alkollü mekanlarda çıkmasıyla magazinde kendine yer edinen ve çok tartışılan Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı ilginç paylaşımlarına devam ediyor. Bir süre önce paylaştığı fotoğrafta +18 figürler bulunması ve daha önce paylaştığı bir çok fotoğrafın başkalarına ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından şimdide dikkatleri üzerine çekmek için boyundan büyük laf etti diyebiliriz. 

Başarılı olmak için kimseyle iyi anlaşmak zorunda değilim” diyen genç popçu, çok iddialı bir laf ederek “Ama başarılı olmak isteyen, benimle iyi anlaşmalı” ifadelerini kullanan genç popçu, bu paylaşımın ardından aldığı olumlu tepkilerin yanında çok sayıda olumsuz tepkiyle de karşılaştı. 

Doğrusu genç şarkıcı sürekli olarak gündemde kalmak için her fırsatta iddialı paylaşımlarda bulunuyor ve gündemde kalmayı da başarıyor.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu