Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

Aleyna Tilki Kaza Geçirdi

istanbul temizlik şirketi
Aleyna Tilki Kaza Geçirdi

Aleyna Tilki fotoğraf çekimleri için geçtiğimiz ay Berlin’e gitmek durumunda kalmıştı. Şimdi de tatil için Oslo’ya geçen genç yıldız -27 derecede motor üstünde giderken kaza geçirdi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar hemen Aleyna Tilki’nin yanına geldi ve yardım ettiler.

Sağlık Durumunda Endişe Edecek Bir Şey Yok

Yeni planlamış olduğu tatil fikrinde kutupları gezmeyi kafasına koyan Aleyna Tilki, yaşadığı bu olayın ardından bir süre dinlenecek gibi duruyor. Ufak burkulma sıkıntısı bulunan genç şarkıcının ciddi bir tedavi sürecine girmesine gerek yok. Sadece birkaç gün bu tarz aksiyonlardan uzak durması gereken genç starın bir sonraki durağı ise merak konusu.

Kutuplarda -27 derece soğukta kar motoru ile gezmeye çıktığı sırada bir aksaklık sonucu motoru devrilen genç sanatçı, yaptığı paylaşımlarla bir sıkıntısının olmadığını doğrular durumda.

Daha üstünde hiç yaşam bulunmadığından dolayı Avrupa medeniyetinin bittiği nokta olarak kabul edilen Svalbard’a tek başına giden Aleyna Tilki, olayın ardından birçok kişiyi endişeye düşürdü. Ancak defalarca bir probleminin olmadığını ve soğuk ülke gezilerine devam edeceğini açıklayan sanatçı bir süre daha evine dönmeyecek gibi görünüyor.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu