Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

AK Parti Sözcüsü, Cumhurbaşkanı’nına Ulaşan Son Anketin Sonuçlarını Açıkladı

istanbul temizlik şirketi

AK Parti Sözcüsü, Cumhurbaşkanı'nına Ulaşan Son Anketin Sonuçlarını Açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olan Mahir Ünal basına yaptığı açıklamada düzenlenen uyum yasalarının bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan‘a sunulacağını bununla birlikte de sürecin başladığını belirtti.

 İYİ PARTİ SEÇİME GİRECEK Mİ?” SORUSUNA YASAL KOŞULLARI TAŞIYAN BÜTÜN PARTİLERİN, SEÇİMDE SEÇMENİN KARŞISINA ÇIKMASINDAN YANAYIZ”

Gündemde olan bütün partilerin seçime katılıp katılamayacağıyla ilgili sorulan soruya  ise Ünal, “Yasalarla belirlenmiş koşulları taşıyan tüm aday ve partilerin 24 Haziran’da sandıkta seçmenin karşısına çıkmasından yanayız” diye cevap verdi.

24 HAZİRAN SEÇİMİNDE ERDOĞAN’IN OY ORANI YÜZDE 55,6

Mahir Ünal, AKP’nin 24 Haziran seçiminde alabileceği oy oranıyla alakalı soruya, “En son yapılan ankette Cumhurbaşkanımızın oyu yüzde 55,6 gözüküyor” dedi.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu