Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Ahmet HAKAN Sunduğu Haber İçin İzleyicilerden Özür Diledi

istanbul temizlik şirketi
Ahmet HAKAN Sunduğu Haber İçin İzleyicilerden Özür Diledi

Magazin dünyasını bir süredir meşgul eden ve nihayet geçtiğimiz günlerde zorlama hapis cezasını çekmek için sadece 3 günlük cezasını çekmek için cezaevinde yatan Seren Serengil‘in tahliyesi de magazinsel oldu. 

Cezaevine girişini ve daha sonrada çıkışını adeta bir şov haline getiren ünlü isim, ülke genelindeki bütün magazin programlarının yanı sıra ana haber bültenlerinde de yer almayı başardı. Hakkında yapılan bu haberlerle ilgili en çarpıcı yorumu ise Kanal D ana haber sunucusu Ahmet Hakan yaptı.

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUZ

Kamera görüntüleriyle birlikte yaşanan gelişmeleri izleyiciye aktaran Ahmet Hakan, haberin tamamlanmasından sonra ise bütün izleyicilerden özür diledi. 

Özründe Türkiye’nin genel olarak içerisinde bulunduğu konum ve durumu vurgulayarak, “10 şehit haberi verdim. Afrin harekatı zorlu biçimde sürüyor. Siyasi çekişmeler ise alıp başını gitmiş durumda. Böyle bir günde bir magazin ünlüsünün, bir başka magazin ünlüsünün gıybetini yaptı diye 3 gün hapse girmesinin ve bunun tadını çıkarmasının haberini ekrana getirdiğimiz için hepinizden özür diliyoruz. Kusura bakmayın” diyerek sözlerini tamamladı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu