Instagram takipçi satın al
Haberler

2019 Yılı İçin Kahinden Şok Tahminler

istanbul temizlik şirketi
2019 Yılı İçin Kahinden Şok Tahminler

Gözleri görmeyen Kahin babaya göre 2019 yılında mega Tsunami bekliyor. 2004 yılında 230 binden fazla insanı öldüren tsunamiyi bilen Balkanların Nostradamusu, yeni tsunami dalgalarının da Asya’yı vuracağını söylüyor.

2019 Yılı İçin Kahinden Şok Tahminler

Kahin Baba, Rusya’ya meteor düşeceğini düşünüyor. Rusya’nın liderine kötü haber var, Vladimir Putin, 2019 yılında bir suikaste hedef olacak.

Ürküten tahminler gelmeye devam ediyor, Avrupa ekonomik olarak çökecek!

2019 Yılı İçin Kahinden Şok Tahminler

Amerikan başkanı Trump içinde kötü haber var, Trump önce gizemli bir hastalığa yakalanacak daha sonra bu hastalık sonrası beyinde hasar gören başkanın kulakları duymayacak diyor kör kahin.

2019 Yılı İçin Kahinden Şok Tahminler

Şimdiye kadar bildikleri kahinlerine oranla %85 olan Baba Kahinin yeni tahminleri ürkütüyor. 2. Dünya savaşının sonucunu, Sovyetler Birliğinin Pragı işgalini,  ikiz kulelere yapılan hain saldırıyı, Obamanın başkan seçilmesini gibi önemli olaylardaki kahinleri çıkan kör kahinin 2019 yılı için olan kahinleri umarız çıkmaz.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu