Instagram takipçi satın al
Haberler

15 Yaşındaki Öğrencisiyle Yatak Odasında Yakalanan Kadın Öğretmen Hapis Cezası Aldı

istanbul temizlik şirketi
15 Yaşındaki Öğrencisiyle Yatak Odasında Yakalanan Kadın Öğretmen Hapis Cezası Aldı

ABD’de Oregon eyaletinde yaşana nolayda, Hrisiyon okulunda çalışan Andrea Baber isimli 30 yaşındaki evli kadın, kendi evinin yatak odasında henüz 15 yaşındaki öğrenciyle ilişkiye girdiği sırada kocasının eve gelmesiyle yakalandı.

Bu görüntünün karşısında şoka giren koca daha sonra polisi arayarak olayı bildiriyor. Ayrıac olay yerine gelen polisler öğrencinin cep telfeonunda yaptığı incelemede öğretmenin öğrencisine gönderdiği çıplak fotoğraflarıda buldu.  Bir kişi de öğrencinin babasına mail ile ikilinin uygunsuz fotoğraflarını yolladı.

ÖĞRETMEN 20 AY HAPİS CEZASI ALDI

Mahkemede yargıç karşısına çıkan kadınö ğretmen, yaptığı bu olay nedeniyle pişman olduğunu, öğrencisinden ve öğrencisinin ailesinden özür dilediğini ve ne ceza verilirse verilsin bunu hakettiğini söyledi. 

Mahkeme sonucunda öğretmene 20 ay hapis cezası verildi ve bununla birlikte olay sonrası travma yaşayan öğrencisinin psikolojik tedavi masrafı olarak ödenen 1100 dolar para cezası verdi.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu