Instagram takipçi satın al
Haberler

15 Temmuz Yıl Dönümünde FETÖ’nün Duvarındaki İlginç Mesaj

istanbul temizlik şirketi
15 Temmuz Yıl Dönümünde FETÖ'nün Duvarındaki İlginç Mesaj

15 Temmuz 2016‘da ülkemizde gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminin yıl dönümünde darbeyi gerçekleştirmeye çalışan FETÖ Terör örgütünün lideri Fetullah Gülen, Amerikan Wall Street Journal gazetesi ile bir röportaj gerçekleştirdi. 

Pensilvanya’da yapılan bu röportaj sırasında konuşulan ve söylenen yalanlar bir kenara dururken, akıllarda soru işareti bırakan ilginç bir detay yer alıyordu. Wall Street Journal tarafından servis edilen fotoğraflarda FETÖ’nün duvarında bir televizyon yer alıyor ve televizyonun içerisinde ilginç bir mesaj bulunuyor.

Fotoğrafı gören herkesin dikkatini çeken bu fotoğraf yeni bir mesaj mı? Yoksa başka bir eylem mi planlıyor gibi soruları yeniden hafızalara getirdi.  

Tamda 15 Temmuz yıl dönümünde yapılan bu röportaj ve yayınlanan fotoğraflar yine ABD’nin bize karşı ne tutumda olduğunu gösteriyor diyebiliriz.

FETÖ’nün duvarında yer alan televizyonda yazan yazı ise: “Bizim için ümit oldunuz. Şimdilerde şölen var bahçelerde. Bahardan ses geliyor perde perde; Aceleci acele edip dursun, beklenen mutluluk biraz ilerde…”  yazıyordu. 

15 Temmuz Yıl Dönümünde FETÖ'nün Duvarındaki İlginç Mesaj

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu