Instagram takipçi satın al
Haberlerİlginç Haberler

1 Kavanoz Çöpe 3 Yıl Sığar mı?

istanbul temizlik şirketi

Lauren Singer, New York Üniversitende çevre ile ilgili çalışmalar yaparken, ne kadar fazla atık ürettiğini fark etti.

Lauren Singer

Lauren Singer

Singer, eve gelip buzdolabını açtığında, önce çok fazla hazır gıda tükettiğini fark etti, sonra yavaş yavaş hayatından plastik atık üreten hazır gıdaları çıkardı.  Alışveriş yaparken paketlenmiş, naylon ve plastik ürünleri nasıl tercih etmeden yaşayabilirimin yolunu buldu.

1 Kavanoz Çöpe 3 Yıl Sığar mı?

2012 yılından beri doğal ve organik ürünlerle beslenerek paketlenmiş hazır gıdalardan uzak durarak hem sağlığını hemde çevreyi korudu. bu yöntemi seçtiğinden beri daha sağlıklı yaşadığını ifade ediyor. bu değişim sayesinde evinden 3 yılda sadece 1 kavanoz çöp çıktı. Bu işi nasıl başardığı ile ilgili sırlarında blogunda paylaştı.

1 Kavanoz Çöpe 3 Yıl Sığar mı?

Tek kullanımlık tıraş bıçağı yerine, tıraş makinesi veya lazer epilasyon, plastik diş fırçası yerine geri dönüşümlü bambu diş fırçası, pamuğu bile geri dönüşümlü pamuk olarak kullanabileceğimizi Lauren bize öğretti 🙂 naylon torba yerine, organik bez torba, plastik cam şişeler yerine cam şişeler kullanın diyerek tavsiyelerine devam ediyor. daha fazla detay için blogunu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu