Instagram takipçi satın al
Tasarımlar ve Sanat

Makyajla Kendilerini Burçların Sembollerine Benzeten Mankenler

Ünlü bir makyaj sanatçısı yaptığı üstün kaliteli makyajla kendisini burçların sembollerine dönüştürmeyi başardı. Gerçekten çok güzel görünüyor.

istanbul temizlik şirketi

Ünlü bir makyaj sanatçısı yaptığı üstün kaliteli makyajla kendisini burçların sembollerine dönüştürmeyi başardı. Kadınlar burçlarına göre makyaj yapsalarmış sokaklar bu şekillerle dolacağı kesin. Makyaj yapan kadınların kaç tanesi burcuna göre makyaj yapıyor bilmiyoruz fakat bu fotoğraflarda yapılan makyajın kesinlikle 1.sınıf olduğunu söyleyebiliriz.

Bir tanesini yapmak uzun saatlerini aldığını belirten sanatçı hem reklam yapmış hem de kendini kanıtlayarak büyük bir üne kavuşmayı başarmıştır. Sosyal medyada fotoğrafları yayınlandıktan sonra kısa sürede milyonlarca kişiye ulaştığı bilinmektedir.

Bu makyajı yaptırmanın bedelinin ise açıklanmadığını belirtmek isterim. Siz de böyle bir makyaj yaptıracaksınız bunu ülkemizde yapacak kişi sayısı 1 elin parmağını geçmeyeceği için işiniz pek zor diyebiliriz. Malum hala ülkemizde yeterli sayıda makyaj sanatçısı yoktur onun yerine on binlerce kuaför bulunmaktadır. 🙂

1. Koç burcu kadını

Koç burcu kadını

2. Boğa burcu kadını

Boğa burcu kadını

3. İkizler burcu kadını

İkizler burcu kadını

4. Yengeç burcu kadını

Yengeç burcu kadını

5. Aslan burcu kadını

Aslan burcu kadını

6. Başak burcu kadını

Başak burcu kadını

7. Terazi burcu kadını

Terazi burcu kadını

8. Akrep burcu kadını

Akrep burcu kadını

9. Yay burcu kadını

Yay burcu kadını

10. Oğlak burcu kadını

Oğlak burcu kadını

11. Kova burcu kadını

Kova burcu kadını

12. Balık burcu kadını

Balık burcu kadını

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu