Instagram takipçi satın al
İlginç Bilgiler

2019 Sakal ve Bıyık Şampiyonasından 30 Fotoğraf

istanbul temizlik şirketi

Tarihin en dikkat çekici ve etkili insanlarından bazılarının sakalları ve bıyıkları vardı. Bu yüzden, sakalların dünyada bir iyilik yapmak için bir kez daha bir araya gelmesi bir sürpriz olmamalı.

Evet, 2019 Ulusal Sakal ve Bıyık Şampiyonası başladı ve en büyük sakal sevenlerinden bazıları, 8 ve 9 Kasım’da yardım için fotoğraflarını çekmek üzere bir araya geldi.

Yarışmaya katılanlar en uzun salak veya bıyık gibi kategoriler yerine şekil ve konsept olarak değerlendirildiğinden dolayı ortaya eğlenceli görüntüler çıkmış diyebiliriz. Ülkemizde de son yıllarda bir salak uzatma modası var, onlarda umarım bu adamları biraz örnek alırlar. Aslında tam olarak Türkiy’de kesinlikle yapılması gereken bir yarışma diyebilirim.

Yarışmayı kazananlar henüz açıklanmadı, ancak bu sakalın  üzerine düşmemizi engellemiyor. Las Vegas merkezli bir fotoğrafçı olan Greg Anderson , eşsiz sakallarını kullanan sayısız adamı ebedileştirme görevini üstlendi. Aşağıdaki şampiyonada en iyi yarışmacılara göz atın.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu