Instagram takipçi satın al
TeknolojiFaydalı BilgilerListeler

Sıralama için mükemmel anahtar kelimeleri nasıl bulabilirim?

istanbul temizlik şirketi

Uzun kuyruklu anahtar kelimeleri hedeflemeye başladığımda, arama motoru organik trafiğini ayda 173.336 ziyaretçiye yükselttim. Daha uzun arama sorguları etrafında blog gönderileri oluşturmuyorsanız çok fazla arama trafiğini kaçırıyorsunuz demektir.
Uzun kuyruklu anahtar kelimelerin peşinden gitmenizi öneririm, çünkü hedefleme daha kolay ve daha karlı olur. Çoğu için önemli bir rekabetle karşılaşmazsınız.

Google AdWords Anahtar Kelimeleri Planlayıcı’ya gidin. Giriş yaptıktan sonra ana anahtar kelimenizi girin (örn., Mobil cihazlara uygun site). Ardından, “Fikir Alın” düğmesini tıklamak için sayfayı aşağı doğru kaydırın:

keyword-planner

İkinci adım: Her bir gruptaki tüm anahtar kelimeleri görüntülemek için “anahtar kelimeler” sekmesini tıklayın:

2.adim

Üçüncü adım: 4 veya daha fazla kelimeyle anahtar kelimeleri belirleyerek sonuç listenizdeki uzun kuyruk anahtar kelimelerinizi seçin.

keyword-planner-3-adim

Alternatif olarak Ubersuggest’i kullanabilirsiniz . Anahtar kelimelerden birini kopyalayın (örneğin, ekran görüntüsünden, web sitesini mobil cihazlara kolaylaştırın ), Ubersuggest’e takın ve “öneri” sekmesini tıklayın.

ubbersuggest

1 En iyi uzun kuyruklu anahtar kelime araştırma araçları: Pek çok seçenek mevcut olduğundan, zaman kaybetmekten ve akıllıca seçmekten kaçınmamak önemlidir.

Kesinlikle , uzun kuyruklu arama sorguları üreten bir veya iki SEO aracının ihtiyacınız olan tek şey olduğuna inanıyorum. Sık kullanılan bir anahtar kelime arama aracı Long Tail Pro’dur. Hızlı ve kolaydır ve kullanılabilir.

Long Tail Pro

2 En iyi uzun kuyruklu anahtar kelime araştırma araçları: Pek çok seçenek mevcut olduğundan, zaman kaybetmekten ve akıllıca seçmekten kaçınmamak önemlidir.

Kesinlikle , uzun kuyruklu arama sorguları üreten bir veya iki SEO aracının ihtiyacınız olan tek şey olduğuna inanıyorum. Sık kullanılan bir anahtar kelime arama aracı Long Tail Pro’dur. Hızlı ve kolaydır ve kullanılabilir.

Uzun kuyruklu arama terimlerini bulmak için mükemmel bir araç olan Ubersuggest hakkında daha önce bahsettim. Tabii ki, Google AdWords Anahtar Kelimeleri Planlayıcı benim en üst seçimimdir, ancak geçmişte yardımcı bulduğum diğer kullanıcılar da var:

HitTail :Bu araç kısa veya tohum arama sorgusuna dayanan sizin için uzun kuyruk anahtarkelimeler önermektedir . Bu hizmet ücretsiz değil, ancak SEO konusunda ciddi iseniz, yatırıma değer.

hittail

 KeywordTool.io :Tek bir kafa teriminden yüzlerce uzun kuyruklu anahtar kelime oluşturmak istiyorsanız , bu anahtar kelime aracı neye ihtiyacınız olacak. % 100 ücretsizdir ve sonuçları takip etmek için çok fazla zaman harcayacağınız Google’ın kendi araçlarının aksine, yalnızca tek bir tıklama gerektirir.

Ana sayfada ana anahtar kelimenizi yazın (örn. Apple akıllı saati ) ve ardından kırmızı arama simgesini tıklayın:

keyword-tool

Arama simgesini tıkladıktan sonra, yeni uzun kuyruk anahtar kelime içeriğinin temelinde kullanabileceğiniz yüzlerce anahtar kelime varyasyonunu bulacaksınız:

uzun kuyruk anahtar kelime

Sonuç olarak, anahtar kelime araştırması, bir anahtar kelimeyi Anahtar Kelime Planlayıcı’ya yazmanız ve sonuçları indirmenizden çok daha fazlasını gerektirir.

Daha rekabetçi olmayan anahtar kelimeler kazmak zordur ve biraz zaman alacak ve uygulamayı yapacak, iyi anahtar kelime araştırması hayatınızı çok daha kolaylaştıracaktır.

Doğru anahtar kelimeleri hedeflediğinizde, arama motoru trafiğini daha hızlı ve daha az çaba sarf ederek (geri bağlantı kurma) elde edersiniz.

Bu anahtar kelime araştırma yöntemleri, bu anahtar kelimeleri bulmanıza ve içerik stratejinizi başarılı bir yolda bulmanıza yardımcı olacaktır.

İlginiz Çekebilir

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu