Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Ekrem İmamoğlu Fenerbahçe – Galatasaray maçı için kulüp yetkilisinin ‘tehdit’ sözlerine açıklama getirdi

istanbul temizlik şirketi
Ekrem İmamoğlu Fenerbahçe - Galatasaray maçı için kulüp yetkilisinin 'tehdit' sözlerine açıklama getirdi

Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe-Galatasaray maçına gitmemesi için çağrı yapan Nagehan Alçı’yı telefonla arayarak maç öncesi kulüp yetkililerinden telefon aldığını ve ‘tehdit’ unsuru olduğu için maça gelmemesinin daha iyi olacağının söylendiğini yazmıştı. Ekrem İmamoğlu iddiasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

KULÜBÜN YETKİLİSİ ‘TEHDİT UNSURLARI VAR’ 

Maç öncesi bir kulüp yetkilisinin kendisini aradığını ve ‘tehdit unsurları var, maça gelmesi doğru değildir’ dediğini ileten İmamoğlu, şöyle devam etti:

“‘Hayır kardeşim’ dedim, orası kamuya açık bir alan, gitmeme kimse engel olamaz. ‘Beni arasın’ dedim. İsmini asla açıklamam. Bunu açıklayacak olan o kişidir. Ben maçlara gitmeye devam edeceğim. Ben milletin oy vererek seçtiği belediye başkanıyım.

“SON YILLARDAKİ EN HUZURLU İKİ MAÇI İZLEDİK”

Aynı zamanda iktidar tarafından yapılan açıklamalarda Binali Yıldırım Amigoluk yapmaya gerek yok demişti. Bu açıklamanın ardından İmamoğlu ise, seçilmiş başkan olduğunu ve milletin açısından problem olmadığını ayrıca son yılların en huzurlu iki maçını izlediklerini iletti. Fenerbahçe maçına gitmeyi seçimlerden önce Pendikte gezerken bir gence söz verdiğini ve bugün o genç ile beraber maç izlediklerini de kaydetti. Sözlerine şu şekilde devam etti: “Şu sevgiyi, coşkuyu gören her insan toplumun önüne geçer amigoluk yapar ama ben bu durumdan tevazu ve mahcubiyet çıkarırım.”

İmamoğlu, Maltepe’deki gelişmelerle ilgili olarak ise şunları söyledi:

“‘Siz hiçbir şekilde endişe etmeyin, tüm yetkililer sahaya çıktı, devlet tüm yetkilileri aldı, seçmen listesine yüzde yüz güvenin’ dediniz, ne oluyor kardeşim? YSK, bu konuda son noktayı koymak zorundadır. Artık bizim güvenimizi sarsmaya başlamıştır bu süreç. Her şeyi denediler olmadı, Büyükçekmece’yi denediler olmadı, döndüler acaba Maltepe’de ne çıkarırız diye yavaşlattılar.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu