Instagram takipçi satın al
Yeme - İçme

Kuzu pirzola tarifi

istanbul temizlik şirketi

Aslında Türk geleneksel tatları arasında yer alan ve her zaman zor olarak düşündüğümüz kuzu pirzola yapımı çok kolaydır, işte malzemeleri ve yapılışı.

MALZEMELER
  • 10 kalem pirzola
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz
  • Kekik
[irp]
HAZIRLANIŞI

Kuzu Pirzola Yapımı Tarifi’nin Yapılışı

Elinizdeki sos malzeme listesinde yer alan tüm malzemeleri karıştırın, karıştırma işlemi için ellerinizi kullanabilirsiniz ama makine kullanırsanız özümseme daha kolay olacaktır, kuzu pirzolalar için ve daha sonra kuzu pirzolalar bu karışım içerisinde, soğuk bir yerde iki saat kadar bekletilir ve ardından granit tava kullanarak ya da elinizde granit tava yer almıyor ise teflon tava kullanarak pişirip, tüketebilirsiniz.
Pişirme işlemi için mangal kullanacak iseniz öncelikle mangalın ateşinin çok az olmasından ve az yağlanmasına özen gösterin zira tavada pişirildiğinde de çok fazla yağ istemeyen bir et türüdür ki muhakkak pişirme işleminde tavada suyunu salacaktır bir süre bu sizi korkutmasın hemen suyunu çeker ama iki yüzünün de eşit piştiğinden emin olun, bir de pirinç pilavı servis ederseniz tadına doyum olmaz, afiyet olsun.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu