Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Twitter Fenomeni Fuat Avni Başbakanlıkta Yakalandı

istanbul temizlik şirketi

Fuat Avni Yakalandı mı?

Son dakika haberi olarak internete ve sosyal medyaya düşen haberde Milliyet gazetesinde yazarlık yapan Tolga ŞARDAN’ın verdiği bilgilere göre Polis ekiplerinin dün akşam Ankara’da Başbakanlık ek binasında yaptığı operasyonda Fuat Avni isimli twitter fenomeninin yakalandığını açıkladı.

Henüz ismi açıklanmayan şahıs bilgileri 9 kişilik ekibiyle birlikte hazırladığı ve bu ekibinin tamamının göz altına alındığı bilgileri internette dolaşmaktadır. Şimdilik bilgiler net olmasa da akşam saatlerinde gerçek bilgilerinin açıklanacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca twitterda kendini yakalanan kişini olan Başbakanlık Veri Toplama Merkezi’nin İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit’in yakını olduğunu söyleyen birisi kardeşinin can kandırıldığını ve can güvenliğinin sağlanması karşılığında bildiği bütün her şeyi açıklayacağını bildirmiştir. Attığı twitlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Twitterde birden tt olan haberin üzerine fuatavni_f hesabının takipçi sayısı hızla düşmeye başlamıştır.  Yakalanan kişinin fotoğrafının bulunması üzerine yine yaratıcılığını gösteren kullanıcılar tarafından bir çok caps yapılmıştır.

Akif Mustafa Koçyiğit twitleri

Akif Mustafa Koçyiğit twitleri

Fuat avni fotoğraf

Fuat avni fotoğraf

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu