Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve Finans

Yerli kripto para Bitci Coin yarın Bittrex Borsasında listeleniyor

Yerli kripto para borsalarından Bitci.com'un kripto parası Bitcicoin yurt dışına açılmaya Bittrex borsasıyla devam ediyor. Yarın alım - satım açılıyor.

istanbul temizlik şirketi

Yerli kripto para borsası olan Bitci.com bir süredir sponsorlukları ve fan tokenleriyle adından söz ettirmeyi başarıyordu.

Bir çok yerli token veya kripto para piyasaya çıkmıştı ama hiç biri Bitcicoin kadar başarı elde edemedi diyebiliriz. Bitci yatırımları ve tanıtımlarının ardından yabancı borsalara açılacağının sinyallerini veriyordu. Bu gelişme kapsamında ilk büyük borsaya girişini Bittrex Global üzerinden yapıyor.

Bugün (07.12.2021) 20:00’da Bittrex üzerinde cüzdan aktif hale geldi ve bitcicoin $bitci transferi yapılmaya başlandı. İlk açılışın ardından Bittrex borsasının mobil uygulaması adeta kilitlendi diyebiliriz. Cüzdan aktif hale geldi ama asıl önemli olan yarın.

08.12.2021 tarihinde akşam 20:00’da $bitcicion Bittrex borsasında satılmaya başlayacak. Bu açılımın kripto para biriminin değeri üzerindeki etkisini bekleyip göreceğiz.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu