Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Yine Soma Yine Maden Kazası 1 Ölü 1 Yaralı

istanbul temizlik şirketi
Yine Soma Yine Maden Kazası 1 Ölü 1 Yaralı

Manisa’nın Soma ilçesinde yer alan bir maden ocağında çalışma sırasında iş kazası meydana geldi. Kazda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ise yaralandı. Kaza ile ilgili açıklama yapan Manisa Valiliği “Olayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır”  diye belirtti.

SOMA’DA MADEN KAZASINDA 1 İŞÇİ CAN VERDİ

Manisa Soma’da yer alan özel bir şirket tarafından işletilen maden ocağında kamalama işlemi yapıldığı sırada kaza meydana geldi. Kaza sırasında 2 işçi yaralandı ve Soma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı işçilerden birisi doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

MANİSA VALİLİĞİ: SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR

Kaza sonrası olay ile ilgili açıklama yapan Manisa Valiliği,  “Bugün saat 10.00 sıralarında ilimiz Soma ilçesindeki bir madencilik işletmesine ait ocakta kamalama işlemi yaparken meydana gelen olayda 2 işçimiz yaralanarak Soma Devlet Hastanesine kaldırılmış, işçilerimizden 1’i kurtarılamayarak vefat etmiş, ayağı kırılan diğer işçimiz tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır” diye belirtti.

Kaynak: İHA

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu