Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerTeknoloji

Yeni Oyun Telefonu Nubia Red Magic 3 Geliyor

istanbul temizlik şirketi
Yeni Oyun Telefonu Nubia Red Magic 3 Geliyor

Çinli telefon üreticisi olan Nubia tarafından çıkarılması planlanan Red Magic serisinin 3. telefonu efsane özelliklerle geliyor.

Isınması Neredeyse İmkansız

Nubia firması tarafından üretilen Red Magic 3 oyun telefonunun ısınması neredeyse imkansız. Çünkü cihaz, döneminin en iyisi olan soğutma sistemleri ile donatılmış durumda. Telefonda sıvı soğutma, hava soğutması ve turbofan bileşenleri aynı anda çalışabilecek. Bu da cihazın ısınmasını neredeyse imkansız yaparak oyunlarda en iyi performansı vermesini sağlıyor. Ayrıca cihaz, çalışan uygulamanın yoğunluğuna ve telefon sıcaklığına göre soğutma sisteminin hızını ayarlayarak da en iyi pil performansını sunmaya hazırlanıyor.

12 GB RAM Gücü İle Gelmesi Bekleniyor

Nubia firması tarafından hazırlanan Red Magic 3 cihazının 12 GB RAM gücüne sahip olması bekleniyor. Ayrıca işlemci olarak da Spapdragon 855 gibi çağının en iyi işlemcilerinden birisine sahip olacağı da yine söylenenler arasında. Oyun içerisinde dokunmatik uyarılara daha iyi tepki verebilmesi için cihaz 4B titreşim sistemiyle donatıldı.

Oyun oynarken sürekli olarak şarj problemi yaşanmaması amacıyla telefonun 5000 mAh olması bekleniyor.

ZTE’nin bir alt markası olan Nubia, yeni çıkaracağı Red Magic 3 piyasada bulunan rakiplerine oranla çok daha fazla yenileme hızına sahip olacak. Bu da telefonun 120 Hz yenileme hızı ile gelme ihtimalini arttıran faktörler arasında.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu