Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Yeni Nokia 3310 Fiyatıyla Bekleyenlerini Şoke Etti

istanbul temizlik şirketi

Yeni Nokia 3310 Fiyatı Ne Kadar?

Yeni Nokia 3310 Fiyatı Ne Kadar?

Nokia 3310 modelinin en çok sattığı ülkelerden birisi de hiç şüphesiz Türkiye idi bu nedenle yeni Nokia 3310 modelininde ülkemizde satışa çıkacağını ve Vodafone ile yapılan bir anlaşma ile piyasaya sürüleceği belirtilmişti. Beklenen oldu efsane geri döndü ve Türkiye’de Temmuz ayı itibariyle satışa sunulacak olan Nokia 3310 bazı E-Ticaret sitelerinde yerini aldı.

Fakat belkide eskiden olan hayranlıkları nedeniyle ikinci telefon olarak bu modeli almayı düşünenler açıklanan fiyatları görünce şok oldu diyebiliriz.  İngiltere’de 65 dolardan satışa çıkan Nokia 3310 Türkiye’de ise 549 TL’den piyasaya sürülerek ne oluyoruz dememize sebep verdi. 

Bu telefon bu kadar para eder mi diye düşünürsek kesinlikle etmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Çünkü artık piyasada resmi olarak gelmese de Xiaomi gibi vb. markaların orta sınıf telefonları ki Nokia 3310’un onların yanında esamesi okunmaz az bir fiyat farkıyla alınabiliyor. 

Bu fiyat farkında tabi hiç şüphe yok ki ülkemizde yer alan katı vergilerin ve ithalatçı firmanın kar marjlarının sebep olduğunu biliyoruz. Samsung sene başında böyle bir hata yapmış ardından fiyatlarını düşürme yoluna gitmişti. 

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu