Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Yeni HTC 10 BoomSound Özelliği ile Geliyor

istanbul temizlik şirketi
Yeni HTC 10 BoomSound Özelliği ile Geliyor

HTC 10 BoomSound ile 32 Bit Ses Çıkışı Sağlıyor

Artık hayatımızın her yerinde yeri olan akıllı telefonların büyük eksikliklerinden birisi telefonun sesi dışarı verildiğinde sesin az çıkmasıydı. Bunu en çok kullanan genç kullanıcıların şikayetlerini sonunda bir HTC firması duymuş olsa gerek ki LG firmasının daha önce piyasaya çıkarttığı G5’te bir aparat yardımıyla 32 bit ses çıkışını sağlayışını bir adım öteye taşıyor.

HTC piyasaya çıkartacağı yeni amiral gemisi olacak olan HTC 10’da hiç bir ek aparata ihtiyaç duymadan direk 32 bit ses çıkışı sağlıyor. Bu özelliği yeni reklam filminde cihazın BoomSound özelliğini ön plana çıkartıyorlar.

Ayrıca yeni HTC 10’da telefonun pil süresinde de büyük geliştirmeler yapılacağı düşünülürken bu yüksek ses çıkışıyla beraber telefonun ne kadar ilgi göreceğini hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Milliyet

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu