Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Yaz Transfer Döneminde Süper Lige Yağan Yıldızlar

istanbul temizlik şirketi

Asamoah Gyan – Kayserispor

Asamoah Gyan - Kayserispor

Asamoah Gyan, 2003’te Gana Premier League kulübü Liberty Professionals ile on altı maçta en çok gol atan futbolcu olarak üç sezon geçirdikten sonra Udinese ile başladı. Ardından Rennes ve Sunderland’de forma giydi. Dünya kupasında da defalarca kez ilgi çeken bir futbolcu oldu. Asamoah Gyan şuanda 31 yaşında ve pekte yaşlı sayılmaz.

Yoan Gouffran – Göztepe

Yoan Gouffran - Göztepe

Yoan Gouffran, 31 yaşındaki futbolcu 20 Mayıs 2007’de Caen ile başarılı bir sezonun ardından Ligue 2  yılın oyuncusu ödülünü kazandı ve bu kulüp Ligue 1’e yükseldi. Ardında Bordeux’a transfer olan ve orada yıldızlaşan futbolcu, daha sonra Newcastle’a transfer oldu.

Pepe – Beşiktaş

Pepe – Beşiktaş

Maritomo ile futbolculuk kariyerine başlayan Portekizli stoper Pepe ardından Porto ile anlaştı. Burada yıldızı daha da parladıktan sonra Real Madrid’e Transfer oldu. Şuanda 34 yaşında olan futbolcu artık ülkemizde top koşturacak.

Valbuena – Fenerbahçe

Valbuena – Fenerbahçe

28 Eylül 1984 doğumlu Valbuena Fransa’da Marsilya ve Lyon takımlarında çok başarılı sezonlar sergiledikten sonra Rusya’ya gitti. Ancak oraya adapte olmakta zorluk çektiği için tekrar Lyon’a döndü. Ardında Lyon’da çok iyi bir sene geçirerek yeniden parladı.

Gomis – Galatasaray

Gomis – Galatasaray

Saint-Étienne’de kariyerine başlayıp Fransa’da efsane bir kariyere sahip olan Gomis 6 Ağustos 1985 doğumlu. Ardından İngiltere’ye gitti ve sonrasından Galatasaray’a transfer oldu.

Süper Lig’de hangisi daha fazla başarılı olur?

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu