Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

WhatsApp’ın web sürümüne de “Durum” özelliği eklendi

istanbul temizlik şirketi

WhatsApp'ın web sürümüne de "Durum" özelliği eklendi

Snapchat ile başlayan durum güncelleme modasına bir süre sonra Instagram‘da uymuş ve uygulamaya Hikayeler özelliği eklemişti. Bu özellik ilk eklendiği zaman Snapchat kopyası gibi gözükse de bir süre sonra kullanıcılar tarafından çok beğenilmiş ve sürekli kullanılır hale gelmişti. Bu başarının ardından diğer internet uygulamaları ve sosyal medya siteleri de kullanmaya başladı. 

Facebook’ta durum özelliğini kendi uygulamasına ve ardından da WhatsApp durum isminde kullansa da instagram ve snapchat başarısı kadar yankı getirmedi. Yine de durum özelliğini kullananlara faydası olacak bir güncelleme yaptı. WhatsApp Web kullanıcıları için de artık durum görüntüleme özelliği eklendi ve artık web üzerinden de görüntüleme yapabiliyorsunuz fakat şuan için durum güncellemesi yapmaya izin vermiyor. Yakın zamanda bu özelliğin de web sürümüne ekleneceğinden şüphemiz yok.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu