Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Whatsapp, Mesajları Geri Alma Özelliği Getiriyor

istanbul temizlik şirketi

Whatsapp ve Alışkanlıklar

2000’li yılların başında telefonlar yaygınlaşmaya başlayınca herkes sms yolu ile mesajlaşmaya başladı. Lakin ücretler, kontörler dayanmadığı için millet sadece gerekli oldukça mesajlaşıyor idi. Ta ki Whatsapp hayatımıza girinceye kadar. Tamamen ücretsiz, bol özellikli, görsel, video, ses paylaşımları ile ön plana çıkan mesajlaşma uygulaması SMS uygulamasının yerini alacak kadar güçlü girdi hayatımıza. Tabi bu kadar yoğun kullanım arasında çeşitli sıkıntılar meydana gelmiyor değil. İşte yaşadığımız en büyük sıkıntılardan birine çözüm geldiğini müjdeleyelim siz okuyucularımıza

Whatsapp, Mesajları Geri Alma Özelliği Getiriyor

Pişman Oldum Özelliği

Whatsapp geliştirici ekibi uzun bir süredir aldığı geri bildirimleri değerlendirerek yeni bir özelliği yayınlayacağını duyurdu. Bu hafta internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, bir kişiye yanlışlıkla mesaj atarsanız ya da sonrasında pişman olacağınız bir mesaj atarsanız eğer mesajı geri çekme şansına sahipsiniz. Çekmek istediğiniz mesaj, kriterlere uygun ise gönderilmediği takdirde size uyarı verilecek. Eğer mesajı geri çekme işlemi uygun değilse size herhangi bir rapor gösterilmeyecek. Bunun için ilk atılan 5 dakikalık süre içerisine mesajı geri çekme hakkı tanınacak. Tabii bu sistem tam olarak nasıl işleyecek, nasıl çalışacak tamamen muallak kalan bir konu. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda Whatsapp ekibinin açıklamalarını takip edeceğiz.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu