Instagram takipçi satın al
Haberler

Ukrayna Büyükelçiliği’ne Saldırı! | Son Dakika

istanbul temizlik şirketi
Ukrayna Büyükelçiliği'ne Saldırı! | Son Dakika

Londra’da Ukrayna Büyükelçilik binasına yönelik saldırı gerçekleşti. Bir aracın içerisinden 3 el ateş edildi. 

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşanan olayda, hareket halinde ki bir araçtan, Ukrayna Büyükelçilisi’nin park halinde ki aracına üç el ateş açıldı ve ardından Büyükelçi’nin aracına çarptı. Saldırıya Londra polisinin karşılık vermesinin hemen ardından Ukrayna Büyükelçilik binası kapatıldı.

Londra polisi, semt yakınlarında ki yolları kontrol altına aldı. Notting Hill semti yakınında olan bir caddeyi kordonla çevirdi. Saldırının yaşandığı bölgeye çok sayıda Londra polisi sevk edildi. Güvenlik önlemleri arttırıldı.

Bu saldırıda hedef olarak Ukrayna Büyükelçisi’nin aracı alındığı, fakat saldırı nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığını belirtildi.

Saldırının ardından polisin karşılık vermesiyle, saldırgan etkisiz hale getirildi ve göz altına alıntı. Londra polisi bu saldırının terör ile ilişkili olmadığını açıkladı.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu