Instagram takipçi satın al
Haberlerİş HayatıKimdir?

Turkcell’in yeni genel müdürü Murat Erkan kimdir?

istanbul temizlik şirketi

Turkcell’in eski Genel Müdürü Kaan Terzioğlu‘nun kendi isteğiyle görevinden istifa etmesinin ardından, yeni genel müdür olarak Murat Erkan görevlendirildi. 2008 yılından itibaren Turkcell’de yönetici olarak çalışan Murat Erkan, genel müdür olmadan önce Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevindeydi.

Murat Erkan kimdir?

Murat Erkan kimdir?

1992 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’de Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Erkan, 2010 yılında Harvard İşletme Okulu’nda Stratejik Pazarlama Programını bitirdi.

1992 yılında Elektromak Toshiba’da iş hayatına başlayan Murat Erkan, daha sonra 2 yıl süreyle Biltam Mühendislik firmasında Uygulama Mühendisi olarak çalıştı.

Daha sonra 1997 – 2007 yılları arasında Cisco Türkiye‘de Sistem Mühendisi olarak göreve başlayan Murat Erkan, daha sonra Teknoloji, Satış, İş geliştirme ve Kanal yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yapmıştı.

2006 yılından itibaren Aneltech’de Telekom, Mobil, ICT, savunma sanayi ve endüstriyel ürünler sektörlerine yönelik çözümlerin İş Birim Yöneticiliği görevini sürdüren Murat Erkan Haziran 2008’de Turkcell’e Superonline Genel Müdürü olarak katılmıştır. Murat Erkan Aralık 2015 itibarıyla Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

Murat Erkan, Kaan Terzioğlu’nun istifasının ardından Turkcell Genel Müdürlüğü olarak göreve getirildi.

Donanimhaber.com

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu