Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Turabi Çamkıran The Challenge Amerika’da şampiyon oldu

istanbul temizlik şirketi
Turabi Çamkıran The Challenge Amerika'da şampiyon oldu

Ülkemizde iki kere Survivor yarışmasını kazanan Turabi Çamkıran, MTV kanalında yayınlanan The Challenge yarışmasında ülkemizi temsil ediyordu. Yarışmanın başlangıcından itibaren başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Dünyanın en zorlu yarışmalarından birisi olarak gösterilen The Challenge War of the Worlds yarışmasına 34 kişi katıldı ve geçtiğimiz günlerde oynan finale kalan Turabi, final oyununu da kazandı ve yarışmayı birinci olarak bitirdi. Yarışma sonrasında 750.000 dolar olan büyük ödülünde sahibi oldu.

Yaklaşık 5 milyon liralık büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, yarışmanın ardından yaptığı açıklamasında ise geçmişten bir sözü dünyaya tekrardan hatırlattı ve”Türk olmak zordur, Dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur. Çünkü Türk’le savaşırsın. Birçok Ülkelerin yarıştığı DÜNYALAR SAVAŞINDA Türkiye adına savaşı ben Kazandım ve ŞAMPİYON oldum.” ifadelerini kullandı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu