Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Spotify ile Facebook Ortaklığı Gerçekleşti

istanbul temizlik şirketi
Spotify ile Facebook Ortaklığı Gerçekleşti

Spotify’nin yer alan açıklamasında Facebook Messenger üzerinden Spotify grup çalma listelerinin oluşumu yapılacak. Diğer yandan bu çalma listeleri de kullanıcıların silme işlemini gerçekleştirmediği sürece kullanıma devam edilebilecek.

Messenger’a çalma listesi dönemi startı veriliyor!

Bu yeni gelecek olan özellikte, çalışma prensibi açısından oldukça kolay. Facebook Messenger ile grup konuşmasını gerçekleştirdiğinizde, hemen üst kısımda yer alan ‘’+’’simgesine tıklanmasının ardından Spotify’i seçerek ardından ‘’Yeni çalma listesi oluştur’’ seçeneğine tıklamanız gerekiyor.

Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra, sizinle grup konuşmasında yer alan arkadaşlarınız söz konusu listeye erişim sağlayabilecek. Ayrıca yine listenin alt kısmında yer alan ‘’Şarkı Ekle’’ simgesinin tıklanması sonucu istenilen şarkıların listeye eklenmesi de mümkün olacak.  Tüm bunların yanı sıra en ilginç olan tarafı ise arkadaşlarınızın  Spotify’e üyelik gerçekleştirmesine dahi gerek duyulmaksızın işlemleri yapılabiliyor olması. Buradaki listeyi siz hazır hale getirmenizin ardından arkadaşlarınız Spotify’nin üzerinde yer alabilmesi koşulu ile arzu ettikleri şarkıları ekleme ve çıkarma işlemlerini yapabilecekler. Spotify üyesi olmalarına gerek kalmadan dahi, kendilerine özel bir şarkı çalma listesi oluşturabilecekler. 

Bu ortaklığın ardından Facebook’un artık sadece bir sosyal ağ olmadığını bir çok farklı platformun bir araya getirilmiş haline döndüğünü söylenebilir. Bakalım arama motoru özelliği ne zaman gelecek.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu