Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Sony Xperia XZ4, 52 megapiksel kamera ile piyasaya çıkacak

istanbul temizlik şirketi

Sony, 25 Şubat 2019 tarihinde düzenlenecek olan Mobil  Dünya Kongresi‘nde yeni amiral gemisi modeli akıllı telefonunu tanıtacak.  Model adının Sony Xperia XZ4 olması muhtemel telefon ile ilgili bir çok sızıntı ortaya çıkmıştı. Son alınan bilgi ise akıllı telefonun 52 megapiksel sönsöre sahip üçlü aka kamera sisteminin kullanacağı oldu.  

Yeni telefonda kullanılacak olan sensörün bundan çok kısa bir süre önce piyasaya çıkan Honor V20 modelinde yer alan IMX 586 modelinin biraz daha geliştirilmiş versiyonu olup olmayacağı kesin değil. Konuya noktayı koyan ise Japon Sumahoinfo isimli blog sayfası oldu. Sayfada Xperia XZ4’ün arka kamera sistemini gösteren bir fotoğraf yayınlandı.

ToF sensörü de yer alacak

ToF sensörü de yer alacak

Telefonun 3 kamerasından ortada yer alan ve ana kamera olan  f/1.6 diyafram açıklığına sahip 52 megapiksellik sensör yer alıyor. Onun üst kısmında  f/2.6 diyafram açıklığına sahip 16 megapiksel telefoto lens yer alırken, en alt kısımda ise otomatik odaklanma özelliğini rakiplerinin bir adım ötesine taşıması muhtemel ToF Sensörü yer alıyor. 

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu