Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Sony, Xperia 1 ön siparişleri verenlere 350 dolar değerinde kulaklık hediye edecek

istanbul temizlik şirketi

Yıllardır akıllı telefon pazarında istediğini alamayan hatta pazar payını çok daha azaltan Sony, yeni tepe modeli Xperia 1 ile pazarda kendine pay edinmeye çalışıyor. Dünyanın ilk 4K OLED ekranına sahip olan Sony Xperia 1 modeli bugün itibariyle ABD genelinde ön siparişe çıkıyor.

Sony yeni modelinin piyasaya hızlı bir giriş yapması için ABD’de yeni modeli ön sipariş ile alacak olanlara özel bir paket hazırlamış ve bu paketin içerisinde amazonda tam 350 dolara satılan Wh-1000xm3 Bluetooth kulaklığın hediye ediyor.  Bu hediye ye sahip olmak isteyen kullanıcıların ön siparişlerini 12 Temmuzdan önce vermiş olması gerekiyor.

Sony Wh-1000xm3 Bluetooth kulaklık

Sony Wh-1000xm3 Bluetooth kulaklık

Sony Xperia 1 tanıtıldığında satış fiyatının 950 dolar olacağı söylenmişti, yıllar sonra tasarım olarak rakiplerine yaklaşan ve kendine yer bulmaya çalışan bir markanın böylesine bir fiyatla piyasaya girecek olması akıllarda soru işaretleri yaratırken, açıklana kampanya ile birlikte neden 350 dolar değerine bir kulaklık hediye ettikleri ortaya çıktı aslında.

Sony Xperia 1 özellikleri

Snapdragon 855 yonga seti kulllanılan Xperia 1 modelinde 6.5 inç büyüklüğünde 4K OLED ekran bulunuyor. Aynı zamanda otomatik göz odaklanması yapabilen üçlü kamera sistemi, Dolby Atmos ses sitemi ve nispeten küçük sayılabilecek 3.300 mAh batarya ya sahip.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu