Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Snapchat Nisan ayında oyun servisinin duyusunu yapacak

istanbul temizlik şirketi
Snapchat Nisan ayında oyun servisinin duyusunu yapacak

Bir dönem hızlı yükselişe geçen sosyal ağ uygulaması Snapchat daha sonra başarısını devam ettiremedi ve sosyal ağ pazarında rakiplerinin gerisinde kaldı. Hızla düşmeye başlayan kullanıcı sayısını artırmak ise hiç kolay olmuyor. Bunun için bir süredir çalışmalarını devam ettiren Snapchat, bir süredir zengin gerçeklik dizileriyle etkileşimi artırmayı başarırken, şimdi daha fazlası için uyguma içinde oynanabilecek mini oyunlar hazırlamaya başladı.

Project Cognac isimli yeni servis sayesinde uygulama içerisinde farklı oyunların oynanmasına imkan verilecek. Hazırlanan bu oyunların ise üçün taraf geliştiriciler tarafından hazırlanacak ve platforma entegre edilecek.

Ayrıca Bkz. “Huawei P30 Pro, Kırmızı rengiyle karşımıza çıktı”

Şimdilik uygulama içerisinde yer alacak olan oyunların nasıl oynanacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Oyunlar uygulamayı kullananlar arasında karşılıklı oynanabilir, bunun ilk sinyallerini ise Snapchat’in yatırımcıları arasında yer alan Tencent‘in oyun projesinde yer alıyordu. 

Snapcahat, 4 Nisan tarihinde geliştiriciler için ilk konferansını yapacak. Bu konferansta oyun servisinin yanında bazı mini dizilerin ve orijinal programların da tanıtımı yapılacak.  

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu