Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Samsung Galaxy S8’e Çin’de Yılın Akıllı Telefonu Ödülü Verildi

istanbul temizlik şirketi

AMO17 En iyi akıllı telefon Samsung Galaxy S8 ve S8+

AMO17 En iyi akıllı telefon Samsung Galaxy S8 ve S8+Donanımhaber

Samsung’un bu yıl tanıttığı amiral gemisi modelleri Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modellerine Şangay Mobil Dünya Kongresinde düzenlenen AMO17’de (Asya mobil ödülleri) en iyi akıllı telefon ödülü verildi. Her yıl geleneksek olarka düzenlenen Asya kıtasının en büyük mobil etkinliğinde Samsung’a verilen bu ödül onların bu yılki en büyük başarısı diyebiliriz. 

En iyi akıllı telefon ödülü kriterleri

En iyi akıllı telefon ödülünü verirken bakılan kriterler arasında kullanıcı deneyimleri, telefonun performansı, fiziksel tasarımı, kullanımı ve innovasyonu gibi bir çok farklı kritere bakılıyor ve bir çok analist ile gazeteci tarafından seçilerek ödül veriliyor. 

Samsung markasına bakınca böyle bir ödülün büyüklüğü aslında akıllarda soru işareti olabilir ama Samsung’un amiral gemi modelleri arasında şimdiye kadar aldığı en büyük ödül olduğunu söylemek isterim. Barselona MWC 17‘ye yetiştirilemeyen Galaxy S8 orada her hangi bir ödül alamamıştı.

GSMA organizasyonu ile Şangay’da yapılan MWC 2017 28 Haziran 2017’de başladı ve 1 Temmuz 2017 ye kadar devam ediyor. Asya Mobil Ödülleri ise etkinliğin ilk gecesinde sahiplerini buldu. Samsung adına ödülü Samsung Çin Başkan yardımcısı Tong Wang aldı.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu