Instagram takipçi satın al
Haberler

Sahibinin 30 Bin Eurosunu Yiyen İnsafsız Keçiyi Kızartıp Yediler

istanbul temizlik şirketi
Sahibinin 30 Bin Eurosunu Yiyen İnsafsız Keçiyi Kızartıp Yediler

Sırbistan’ın Arandelovac şehrinde Ranilovic köyünde yaşanan ilginç olayda, yeni toprak almak için toplanan 30 bin euroyu aile saydıktan sonra masanın üzerine bıraktı. Belka isimli keçi açık kapıdan içeri girerek masanın üzerindeki paraları yemeye başladı ve geriye sadece 300 euro bıraktı. 

Olayın fark edilmesinin ardından sinirini alamayan keçinin sahibi şoka girdikten sonra sinirlendiği keçiyi kesip kızartma yaptı.

Yaşanan ilginç olayın ardından ailedekiler aşağıdaki şekilde açıklama yaptılar;

Milena Simic, “Kayınpeder sabah hayvanlara yem vermek için çıktı ve kapının açık kaldığını fark etmedi. Birkaç yıldır bizde yaşayan keçi Belka, eve girerek masadaki parayı yemeye başladı. Bir hışırtı ve gürültü duyunca kocam neler oluyor diye bakmaya gitti ve çok fenalaştı, neredeyse kalbi duracaktı. Belka masadaki tüm parayı yedi, sadece 300 euro kaldı, geriye kalan para çiğnendi ve yutuldu” diye anlattı.

Kadın, “Kocam o andan itibaren konuşmuyor, sadece oturup tek bir noktaya bakıyor” diye ekledi. Haberde, keçinin kesilip kızartıldığı da aktarıldı.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu