Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Saadet Partisi’nin Sülün Osman Reklam Filmi Gösterimden Kaldırıldı

istanbul temizlik şirketi
Saadet Partisi'nin Sülün Osman Reklam Filmi Gösterimden Kaldırıldı

Seçimlerde çok oy almasa da söylemleri ve yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Saadet Partisinin son icraatı yine iktidar partisi ve yandaşlarını kızdırdı. Seçim hazırlıkları çerçevesinde hazırlanan Saadet Partisi Sülün Osman reklam filmi gösterimde olduğu sinemalarda yayından kaldırıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu reklam filminde kimsinin gocunması gereken bir durum olmadığını belirtti. Parti ismi verilmediğini ve kimin niye alındığını bilmediklerini söyledi. Daha sonra sinemalarda yayınlanan reklam filminin yayınlanmaya başladıktan kısa bir süre sonra iktidar partisinin baskılarıyla yayından kaldırıldığını da sözlerin ekledi. 

Saadet Partisinin çok konuşulan Sülün Osman reklam filmini aşağıda izleyebilirsiniz. Temel Karamollaoğlu’nun açıklamarı da aşığı da ki videoda yer alıyor. 

Saadet Partisi Sülün Osman reklam filmi

Temel Karamollaoğlu’nun Sülün Osman reklam filmi açıklaması.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu