Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Rötar Kavgası Sosyal Medyayı Salladı

istanbul temizlik şirketi
Rötar Kavgası Sosyal Medyayı Salladı

İstanbul Yeni Havalimanı’nda dün yaşanan olay başka bir yolcunun video çekip sosyal medyada yayılması ile gündem oldu. Alınan bilgilere göre havayolu firmasının Bodrum seferi 1 saat rötar yaptı. Rötar sonrası tepkisini yer hizmetleri personeline gösteren bir yolcunun hakaretleri ise herkesi şaşkına çevirdi. Ağır hakaretlerde bulunan yolcu Esenç, personelin sinirlenmesi ve üstüne gelmesi ile ‘Hop hop temas yok’ olarak tepki vermesi üzerine yaptığı hakaretleri görmezden geldi.

YOLCULAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Kendisi ise beraber rötar yapan uçağın diğer yolcularıda hakaretler yağdıran Esenç’e tepki gösterdi. Başka bir yolcu personele hakaret eden Esenç’e, “Sen bunları bana söyleseydin ben seni döverdim” diye tepki gösterdi. 

HAVAYOLU ŞİRKETİ: DAVA AÇACAĞIZ

Yaşanan olayın ardından resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Atlasglobal Havayolları: “İnsani değerleri her şeyin üzerinde tutan bir havayolu olarak 25.04.2019 tarihli IST-BJV KK42 seferimiz öncesinde yer hizmetleri personelimizin maruz bırakıldığı üzücü olayı şiddetle kınıyoruz. Yaşanan bu üzücü durumla ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.” dedi. Ayrıca hakaret eden yolcunun dönüş için aynı firmadan aldığı biletinin iptal edilip kendisine ücret iadesi yapıldığı bilgisi verildi. 

“HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ”

Aynı zamanda İstanbul Havalima’nında yer hizmetleri veren Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz hukuki sürecin başlatılacağı ile ilgilide bilgi verdi. 

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu