Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSinema

Recep İvedik 6 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi

RECEP İVEDİK 6 FİLMİNİN 8 ŞUBAT’TA VİZYONA GİRMESİ BEKLENİYOR

Türk sinemasının en çok izlenen serisi olan Recep İvedik serisinin son filmi Recep İvedik 6’nın vizyon tarihi belirsiz bir süreye ertelenmişti. Ertelenmenin sebebi olarak bir süredir gündemde olan sinema bileti satışındaki mısır- bilet anlaşmazlığı gösterilmişti. Bu tartışmalara katılan bir çok film yapımcısı bilet fiyatı konusunda anlaşmaya varılmadan filmlerinin vizyona giremeyeceğini belirtmişti. 

Recep İvedik 6 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Bu konuda en büyük tepki gösterenlerden birisi olan Şahan GÖKBAKAR‘da yayınladığı video ilede sosyal medyada en çok adı geçen kişilerden biris oldu.  Afrikada geçmesi kesinleşen Recep İvedik 6 filmini bekleyen hayranlarına sosyal medya hesabından müjdeli haber veren Şahan, filmin datığım şirketi olarak daha önceden anlaşışan CGV Mars Datığım şirketiyle olan anlaşmasını bitirerek, Recep İvedik 6 filminin dağıtım haklarının UIP’e verdildiği anlaşıldı.

Yaşanan tartışma sürecinde BoxOffice üzerinde filmin vizyon tarihinde belirsiz yazarken, son güncelleme ile birlikte Recep İvedik 6 vizyon tarihi olarak 8 Şubat 2019 yazması dikkat çekti. Bu yaşananlarından ardından UİP Türkiye‘nin resmi internet sitesi üzerinde de filmin adı 8 Şubat’ta vizyona girecek filmler arasında yer aldığı görüldü.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu