Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

POCO F1 Lite Teknik Özellikleri ve Geekbench Test Sonucu Ortaya Çıktı

istanbul temizlik şirketi

Xioami‘nin uygun fiyatları telefonlar piyasaya sürdüğü alt markası tarafından piyasaya sürülen Pocophone F1 modeli, Snapdragon 845 yonga seti kullanılmasına rağmen 300 dolarlık fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 2019 yılında Pocophone F2 modelinin duyurusun beklendiği sırada firmanın bu sefer orta sınıf bir akıllı telefon piyasaya süreceği ortaya çıktı. Poco F1 Lite olarak adlandırılan cihazın Geekbench test sonuçları ortaya çıktı.

POCO F1 Lite Teknik Özellikleri ve Geekbench Test Sonucu Ortaya Çıktı

Geekbench testinde görülen Poco F1 Lite modelinde Snapdragon 660 işlemci kullanıldığı ve bu cihazın tek çerkirdek performansı 1341, çoklu çekirdek performansı ise 4830 puan almış. Daha önce Snapdragon 660 yonga seti kullanılan akıllı telefonlarla kıyaslandığında aldığı puan çok düşük olduğunu görüyoruz. 

Ayrıca Bkz.”Google Play Store Üzerindeki Birçok Uygulamada Virüs Tespit Edildi”

POCO F1 Lite Teknik Özellikleri ve Geekbench Test Sonucu Ortaya Çıktı

4 GB RAM kullanılan Poco F1 Lite modeli kutudan Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkacak. Yine Geekbench testinde görülen bir başka test sonucunda ise Xiaomi Uranus adında farklı yeni bir modelinde test sonucu yer alıyor. Poco F1 Lite modeliyle aynı özelliklerde ve puanda olduğunu düşünürsek Xiaomi Uranus modeli Poco F1 Lite modelinin farklı isimlendirilmiş bir versiyonu olduğu belirtiliyor.

Henüz yeni akıllı telefonun fiyatı veya teknik detaylarıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. 

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu