Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Photoshop C5 Kurulumu

istanbul temizlik şirketi

Resim editörü dendiğinde ilk akla gelen programlardan olan Photoshop, özellikle profesyonel tasarımcıların ilk tercihi olarak göze çarpmaktadır. Bu yazımızda da bu programın kurulumu hakkında siz değerli ziyaretçilerimize bilgi aktaracağız.  Photoshop CS 5, yeni versiyonunda ki gelişmiş özellikleri ile en çok konuşulan programlardan biridir. İçerdiği sayısız özellikleriyle birlikte, bu özelliklerine yenilerini ekleyen Adobe Photoshop CS5 sayesinde, yaratıcılığınızı dijital ortama rahatça aktarabilirsiniz. Fotoğraf düzenleme editörü olarak kullanılan Photoshop programı her düzey kullanıcının tercih ettiği profesyonel bir programdır.

  Adobe Photoshop CS5 kurulumu ise diğer programlar gibi kolaydır. Setup exedosyasına tıklayarak yüklemenin başlamasını beklemelisiniz. Karşınıza çıkan lisans sözleşmesini kabul ettikten sonra dil seçeneğini seçiniz. Yükleme dolduktan sonra sizden bir seri numarası istenecektir. Programla birlikte gelen seri numarasını girip yüklemeyi başlatıp beklemelisiniz. Program yüklenirken her hangi bir müdahalede bulunmamaya ve arka planda çok fazla işlem yapmamaya dikkat etmelisiniz. Eğer program bilgisayarınıza yüklenirken, program üzerinde ya da arka planda işlem yaparsanız programın düzgün ve hızlı bir şekilde yüklenmemesine neden olabilirsiniz. Yükleme bittikten sonra yükleme penceresini kapatınız. 

  Genelde program masaüstüne yüklenir ancak, eğer masaüstünüzde programın kısa yolunu göremiyorsanız C:\program files\adobe\photoshop cs5 klasörüne girip ve oradan bu programı masaüstünüze kopyalayabilirsiniz.

Photoshop C5 Kurulumu

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu