Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

Oyna Kazan Joker Kodu Kazanma Yolları

istanbul temizlik şirketi
Oyna Kazan Joker Kodu Kazanma Yolları

Ülkemizde her geçen gün canlı şekilde oynanabilen mobil bilgi yarışmalarına olan talep artarak devam etmektedir. Bu alanda en popüler mobil uygulamalardan birisi olan Hadi’den sonra Türk Telekom tarafından çıkarılan Eleq adlı mobil yarışma uygulamaları ise buna en güzel örnektir. Söz konusu iki farklı mobil yarışma uygulamasını takiben Türkiye’nin en ünlü internet sitelerinden birisi olan Onedio’nun çıkardığı Oyna Kazan da ilgi çeken Oyna Kazan joker sistemi ve yepyeni bir bilgi yarışması olmasıyla günden güne büyüyen bir mobil uygulama olarak nitelendirilebilmektedir. 

Oyna Kazan Nedir? 

Hadi ve Eleq adlı mobil oyunlara benzer şekilde gerçek para ödülü kazandıran Oyna Kazan, diğer uygulamalara nazaran özel Oyna Kazan joker sistemi ile daha farklı ve daha kazançlı bir mobil yarışma olmasıyla dikkat çekmektedir. Örneğin, Hadi isimli mobil yarışmada toplamda 12 adet soru yer almaktadır ve toplamda biriken ödül en son soruyu doğru şekilde yanıtlayan oyuncular içerisinde eşit olarak paylaştırılmaktadır. Ancak Oyna Kazan’da belirli bir soru sayısı bulunmamaktadır ve ‘’Para Kazandıran Sorular’’ kısmına geçiş yapabilmek için oyuna dahil olan tüm oyunculardan geriye toplamda 10 kişi kalması gerekmektedir. 10 kişi kaldığında ise herkes en düşük seviyedeki ödülü otomatik olarak kazanmış ilan edilmektedir. Daha sonra da Oyna Kazan şampiyonunu belirlemek üzere yarışma devam etmekte ve finalde bir kişi büyük ödülü kazanabilmektedir. 

Oyna Kazan Joker Kodu Kazanma 

Türkiye’de fırtınalar estiren mobil oyunlardan olan Oyna Kazan’da yarışma esnasında birbirinden farklı jokerlerden kullanma imkanı oyunculara sunulmaktadır. Ekstra Can, Eleme ve Çift Cevap adlarındaki üç Oyna Kazan joker türü de ‘’Kazandıran Sorular’’dan önce kullanıma açıktır. Son 10 kişi kaldıktan sonra ise haksız kazancı önlemek adına tüm bu jokerlerin kullanımı yasaklanmaktadır. 

Görüldüğü üzere oyunda son 10 kişi arasına girebilmek için oldukça gerekli olan jokerlerle ilgili en çok merak edilen konuysa Oyna Kazan joker kodu kazanma yöntemidir. Buna göre Oyna Kazan joker kodu nasıl kazanılır diyen oyunculara ilk olarak referans sisteminden bahsedilebilir. 

Oyna Kazan joker kodu kazanma yöntemleri içerisinde en çok tercih edilen seçenek olan referans yönteminde oyuncular, oyuna farklı kişileri davet ederek ve kendi kullanıcı adlarını da davet ettikleri kişilerin referans olarak göstermelerini sağlayarak joker kodu kazanmaktadır. 

Oyna Kazan joker kodu kazanma yöntemleri arasında bir diğer seçenek ise oyun içerisinde satışa sunulan jokerlerden satın almaktır. Her bir jokerin 2.99 TL olarak fiyatlandırıldığı oyunda 6 tane jokerin tek seferde alınması durumunda ise 12.99 TL gibi bir rakamın ödenmesi yeterli olmaktadır. 

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu