Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Oppo A5s’in bütün özellikleri belli oldu

istanbul temizlik şirketi

Oppo tarafından geçen yıl piyasaya sürülen Oppo A5 modeli akıllı telefon kullanıcılar tarafından rağbet gören bir model olmuştu. Son günlerde ortaya çıkan haberlere bakıldığında Oppo şimdi de Oppo A5s adındaki model üzerinde çalışıyor. Bu modelle ilgili neredeyse bütün teknik özellikler internete sızdı.

MySmartPrice adındaki internet sitesinde yayınlanan habere göre 6.2 inç büyüklüpünde 720 x 1520 HD+ çözünürlüğünde ki ekran kullanılan telefon aynı zamanda 19:9 en boy oranına sahip. Bununla birlikte telefonun ön kısmında son zamanların modası sayabileceğimiz su damlası şeklinde çentik kullanılan telefonda MediaTek tarafından üretilen sekiz çekirdekli Helio P35 yonga seti kullanılacak.

Oppo A5s'in bütün özellikleri belli oldu

Üç farklı versiyonu olacak olan telefonun 2 GB/3 GB/4 GB RAM ile 32 GB veya 64 GB depolama alınına sahip olacak. MicroSD kart desteği sunan telefonlarda depolama kapasitesini 256 GB’a kadar artırılabilecek. 

Telefonun arka kısmında 13 MP ve 2 MP çözünürlüğünde çift kamera bulunuyor. Telefonun ön kısmında yer alan su damlası şeklinde çentiğin içine yerleştiren selfie kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde olacak. 

Oppo A5s’te ekrandan parmak izi okuma, 4.230 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkan telefonda ColorOS 5.2 arayüz kullanılacak.

Oppo A5s kaç para?

Oppo A5s fiyatıyla ilgili henüz bir sızıntı veya açıklama yok fakat kısa bir süre içerisinde fiyatının ortaya çıkacağı kesin.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu