Instagram takipçi satın al
Haberler

Öğrencilere bozuk yemek verildiğini ıspatlamak için okulda gizlice işe girdi ve herşeyi kanıtladı

istanbul temizlik şirketi
Öğrencilere bozuk yemek verildiğini ıspatlamak için okulda gizlice işe girdi ve herşeyi kanıtladı

Çin’in Chengu kentinde özel okulda yaşanan olayda, okul yemekhanesinde öğrencilere öğle yemeğinde bozuk yemek verildiğini öğrenen bir veli. Çocuğunun bu durumu şikayet ettikten sonra annesi bu durumu ispat etmek için okul kantininde işe başladı. Bir süre çalıştıktan sonra kantinde ve yemekhanede okul öğrencilerine tamamı bozulmuş yemeklerin bile verildiğini kanıtlayan delilleri topladı ve ardından da yemek firmasından şikayetçi oldu.

KORKUNÇ OLAYI ÖĞRENEN VELİLER OKULU BASTI

Olayı kanıtlayan ve şikayetiyle birlikte okul yemekhanesi ve katinde çektiği bozuk yemek fotoğraflarını paylaşınca, okulda okuyan diğer öğrencilerin velilerinden oluşan 100 kişilik grup okul yönetimiyle görüşmek için okula gitti. Okula çağrılan polis ekipleri olayların büyümesini engelledi. 

Okul  yönetimide yaşanan vahim olayla ilgili yaptığı açıklamasında, okul kantini ve yemekhanesinde çalışan bütün personelin işten çıkartıldığını ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu